Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
Vânzarea rumegușului

Buștenii tăiați sunt prelucrate la gatere, unde întotdeauna există o cantitate mai mare sau mai mică de rumeguș sau tocătură de lemn. Aceste deșeuri de lemn sunt incredibil de versatile. Tocmai de aceea vânzarea rumegușului a devenit foarte populară în ultimul timp și se poate folosi în diferite domenii.
Rumegușul are un rol important în grădinăritul eco-conștient. Se folosește pentru mulcire sau la compostare. Rumegușul afână solul amestecându-l bine în pământ, astfel crește conținutul de material organic al solului. În alte situații destul de frecvente, rumegușul este plasat sub animale ca așternut. De asemenea, rumegușul este potrivit la prepararea chiturilor de lemn, amestecat cu umplutorul adecvat.

În ateliere poate fi folosit și pentru curățenie, datorită faptului că absoarbe bine uleiurile și diverse substanțe chimice. Pentru a crea brichete pentru foc prin presare rumegușului, deja sunt disponibile în comerț uneltele care pot fi utilizate pentru acest proces. 
Prin urmare, se poate observa că o astfel de materie primă excepțională nu o putem risipi. Vânzarea rumegușului este foarte important pentru noi. La depozitul nostru de lemne din comuna Satu Mare întotdeauna avem disponibil rumeguș în cantități mai mari. Putem rezolva și transportul la cererea clientului. Dacă puteți utiliza rumegușul într-un mod orientat, vă rugăm să ne contactați cu încredere, cu specialiștii noștri vom satisface nevoile fiecărui client.

Post Author: nemadmin