Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

Crăciunul, cea mai frumoasă și magică sărbătoare din tot anul se apropie cu pași repezi, însă tu nu ai idei, ce cadouri deosebite ai putea oferi celor dragi? Datorită pandemiei, anul acesta Crăciunul devine și mai deosebit. Iar dacă tu vrei să câștigi timp prețios, fără să te abandonezi prin magazine aglomerate, acum poți cumpăra tricouri personalizate de crăciun de la Tricoul Ideal, cele mai speciale cadouri pentru celor dragi. Prin intermediul unui text sau imagine aplicat pe un tricou personalizat poți transmite celor dragi un mesaj frumos de Crăciun.
Tricoul Ideal aplică o tehnologie inovativă, DTG, printul direct pe materiale textile. Această procedură s-a dovedit adecvat totodată în calitate, durabilitate și finețe, rezultatul fiind printuri în culori vii și sofisticate, folosind vopsele testate dermatologic.

La Tricoul Ideal poți alege un tricou alb sau monocolor și poți personaliza cu propriul tău design, trebuie doar să încarci imaginea ta preferată, care va fi tipărit în dimensiunea solicitată. Vizualizează oferta noastră și alege imagini, texte, fonturi și efecte din ClipArt-uri și realizează tricouri personalizate de crăciun. Tricoul Ideal pune accent pe design-urile unice. Toate compozițiile printate pe tricouri sunt create de designerii noștrii. Folosim doar tricouri de marcă SOL’S, care sunt de calitate superioară și confecționate din bumbac 100%.
Anul acesta alege și tu cadouri speciale celor dragi, tricouri personalizate de crăciun!

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *