Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
Magazine ortopedice

Ce produse se pot achiziționa din magazine ortopedice? Această întrebare este des întâlnită în convorbirile noastre zilnice, fie cu un coleg de la locul de muncă, cu un vecin în fața blocului, sau la piață cu tanti care vinde pătrunjel.
În continuu crește numărul companiilor care produc, dar și companiilor care comercializeaza diferite dispozitive medicale. În diferite magazine ortopedice putem găsi o gamă variată de produse, dispozitive ortopedice, care pe zi ce trece își îmbogățesc vitrinele cu noile modele. În aceste magazine ortopedice putem găsi tot ceea ce ne dorim, începând de la halate, stetoscoape, cârje, orteze în numeroase modele, până la scaune pentru vasul de toaletă.
Cel mai des un număr mare de persoane caută și își doresc să își achizționeze din aceste magazine ortopedice din: -gama variată de orteze, -diferite dispozitive de mers, -numeroase modele de încălțăminte ortopedice, – dispozitive pentru protezarea stomiicolor, -dispozitive pentru îngrijire la domiciliu, -una din multitudinea de modele cioarapi compresivi, -diverse proteze, -proteze mamare externe, – dispozitive pentru incontinență urinară, și multe alte produse eficiente în viața unei persoane care se confruntă cu diferite probleme de sănătate.

În cazul în care alegeți să vă achizționați produse de la unul dintre magazinele ortopedice care colaborează cu Casa de Asigurări de Sănătate, puteți beneficia de decontare integrală sau parțială a produselor administrate din aceste magazine ortopedice de către CAS, cum ar fi: -ghetele ortopedice, -protezele, -ortezele, -sacii de colostomie și multe altele. Dar este foarte important de știut că nici în aceste magazine ortopedice CAS-ul nu vă va deconta: -tensiometre, -glucometre, -pulsoximetre, -ciorapi compresivi, – înălțător de toaletă, -saltea antiescară, -ploscă.
În aceste magazine ortopedice puteți beneficia de confecționarea produselor personalizate și de oferirea serviciilor de evaluare, asemenea companiei noastre Atomedical Vest.
Produsele din magazinul ortopedic Atomedical Vest se pot găsi online. Vă așteptăm cu drag!

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *