Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
proteze mamare

Noi, femeile întotdeuna găsim o parte a corpului uman cu care nu suntem mulțumite. De multe ori femeile sunt nemulțumite cu sânii, unele doamne își consideră sânii prea mari, însă alte doamne ar da orice pentru a avea sânii mai mari. Pentru noi, femei, mame, soții ne este important să arătăm impecabil, să fim împăcate cu felul cum arătăm, să ne simțim bine în propriul nostru corp. 
Cele mai multe persoane când aud de proteze mamare, prima dată le vin în minte implanturile de sâni. Însă puțini dintre acești oameni au cunoștințe în acest domeniu și știu să facă diferență între cele două tipuri de proteze mamare. Există proteza mamară extenă și există implanturile. Este greșit să le confundăm, sau să le considerăm fiind sinonime. 


Doamnele care au suferit de mastectomie de cele mai multe ori folosesc proteze mamare externe. Protezele mamare externe sunt fabricați de cele mai multe ori din silicon, sau cele provizorii se pot achiziționa și din material textil. Aceste proteze mamare se găsesc pe variate mărimi. Aceste proteze mamare externe trebuiesc introduse în sutiene special confecționate pentru acest scop, oferind astfel aspectul fizic care era înaintea operației. Există proteze mamare externe cu model simetric și asimetric, ele fiind confecționate astfel încât mare parte a volumului este în partea inferioară, astfel dând o formă de scoică și menținând un aspect natural. 
Este vorba asemenea de proteze mamare în cazul în care o doamnă dorește să i se facă reconstrucție de sâni. Protezele mamare care se folosesc pentru reconstrucție de sân sunt confecționate dintr-o membrană siliconică,conține ori gel siliconic, ori ser fiziologic. Tipul de implant se stabilesc de către medicul chirurg de specialitate, ținând cont de nevoile pacientei. Această intervenție chirurgicală poate dura între 3-6 ore și pacienta trebuie să fie sub supraveghere între 3-7 zile. Trebuie să vă consultați cu medicul de specialitate despre riscurile acestei intervenții chirurgicale. 
Este important ca o doamnă să se simtă bine în pielea ei,atât psihic, cât fizic chiar și după mastectomie. 

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *