Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
Calorifer electric ADAX

Iarna ne aduce mereu aceleași întrebări: Când se dă încălzirea? Cum putem încălzi o cameră dacă răcoarea persistă și după începerea sezonului de încălzire? Ca să nu mai vorbim de grija situației energetice actuale. Ce este de făcut, dacă ne dorim o iarnă liniștită? Acest articol vă aduce în continuare răspunsuri tocmai la aceste întrebări.

Soluția este simplă: Calorifer electric ADAX VP 1204 KET. Acest calorifer electric oferă o variantă economică de încălzire a încăperilor individuale din locuința dumneavoastră. Care este procesul mai exact și de ce este acesta atât de eficient? Pentru început, îmcălzirea se realizează prin convecție, dar nu printr-un filament clasic, ci primtr-o componentă specială de încălzire. Acest element se încălzește la o temperatură mult redusă față de un filament clasic. De aici rezultă un consum redus de curent.

Dar asta nu e tot. Orice calorifer electric ADAX VP 1204 KET va avea consumul orar redus la o treime de capacitatea maximă, după atingerea temperaturii dorite. În plus, în cazul în care se alege o temperatură ce corespunde cu dimensiunile încăperii, convectorul va fi în funcțiune efectivă doar opt ore din zi. Dacă vă faceți griji că asta înseamnă că acest calorifer electric ADAX VP 1204 KET nu va folosi întrega sa capacitatate energetică, ne grăbim să vă liniștim. Imediat ce temperatura din cameră scade sub cea reglată prin termostat, convectorul repornește și își crește temporar randamentul pentru a compensa pentru răcoarea ce s-a instalat în cameră. Procesul de oprire și repornire a caloriferului electric se datorează funcției pentru geam deschis cu care este prevăzut acesta. Astfel, montându-l sub geam, puteți face alte economii însemnate, deoarece convectorul nu va risipi energie pentru a încălzi aerul rece care intră atunci când deschideți fereastra. După închiderea geamului, odată ce temperatura optimă a fost atinsă, orice calorifer electric ADAX VP 1204 KET va păstra temperatura, reducând consumul.

Montarea se face pe perete și este extrem de facilă, nefiind nevoie de specialist! Convectorul poate fi pus în funcțiune prin tensiunea de rețea convențională de 230 V. Acest convector de calitate norvegiană este cheia confortului locuinței dumneavoastră!

Post Author: nemadmin