Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
trafic de persoane

Se știe foarte bine că acele persoane care sunt acuzate și condamnate pentru infracțiuni din categoria traficului de persoane vor primi pedepse cu executare, destul de grave. Dacă dumneavoastră sau cineva dintre cunoștințele dumneavoastră a fost acuzat cu trafic de persoane în Ungaria v-aș recomanda să mă contactați pentru a vă putea oferi o mână de ajutor.
Cine sunt eu și cu ce v-aș putea ajuta? Profesia mea este de traducător juridic, având o experiență de mulți ani în domeniu. Eu vă pot oferi serviciile mele pentru o comunicare clară cu oamenii legii în timpul procedurii juridice, dar vă pot pune în legătură și cu un avocat specializat pe cazurile de trafic de persoane. Acest avocat vă va prezenta drepturile, obligațiile, etapele și pedepsele existente pe parcursul procedurii penale conform cazului dumneavoastră. Este foarte important ca problema dumneavoastră să fie în mâini profesioniste.
Pedepsele existente pentru cei condamnați pentru trafic de persoane în Ungaria:
353 (1) Orice persoană care ajută o altă persoană să treacă o frontieră de stat cu încălcarea dispozițiilor legale se pedepsește cu închisoarea de la 1 la 5 ani.


(2) Pedeapsa este închisoarea de la 2 la 8 ani în cazul în care contrabanda de persoane este săvârșită:
a) în scopul obținerii unui câștig patrimonial,
b) prin sprijinirea a mai multor persoane să treacă frontiera de stat; sau
(c) prin distrugerea sau deteriorarea unei instalații sau a unui mijloc care asigură protecția ordinii publice la frontiera de stat.
(3) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 10 ani în cazul în care traficul de persoane este săvârșită
a) prin tratamente inumane aplicate persoanei care urmează să fie traficate ilegal,
b) cu folosirea de arme,
c) înarmat,
d) în interes comercial sau
e) în cadrul unei grupări infracționale.
(4) Pedeapsa este închisoarea de la 5 la 15 ani dacă
(a) traficul de persoane este săvârșit în sensul alineatului (3) litera (a), în modul stabilit la literele (b)-(e)
(b) traficul de persoane precizat în alineatului (3) litera (b) este comis în modul prevăzut la litera (a) sau la literele (c)-(e).
(5) Organizatorul sau conducătorul unei infracțiuni prevăzute la alineatul (3) sau (4) se pedepsește cu închisoare de la 10 la 20 de ani.
(6) Orice persoană care efectuează pregătiri pentru introducerea ilegală de ființe umane se pedepsește cu închisoare de până la 3 ani.
Expulzarea
364 Autorul traficului de persoane …. poate fi, de asemenea, supus expulzării.

 

Post Author: nemadmin