Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
asigurare de calatorie

După ce ați planificat toate detaliile călătoriei dumneavoastră, dar a mai rămas să alegeți o asigurare de călătorie, pe pagina noastră puteți să obțineți această asigurare într-un mod ușor alegând oferta cea mai potrivită pentru dumneavoastră.
Puteți să cumpărați asigurare pentru o singură călătorie, sau călătorii multiple. Avem asigurare de călătorie pentru toată lumea, adică indiferent de vârstă. Asigurarea o puteți alege indiferent și de zonă, adică avem asigurare oriunde în lume ați pleca în călătorie.

Cu oferta Protector aveți asigurare pentru cheltuieli medicale până la 500.000 EUR, 200.000 EUR pentru vătămare corporală, iar acest pachet include și tratament stomatologic, asigurare pentru bagaje, iar puteți să aveți beneficii în cazul în care vă întârzie sau a fost anulată zborul, iar veți avea și asistentă rutieră.

Cu pachetul Înțelept aveți asigurare pentru cheltuieli medicale până la 100.000 EUR, 10.000 EUR pentru vătămare corporală, tot în acest pachet veți avea și tratament stomatologic, asigurare pentru bagaje și zbor, asistență rutieră.
Cu oferta noastră Prudent puteți să beneficiați o sumă pentru cheltuieli medicale până la 30.000 EUR, chiar și pentru servicii de urgențe.

Dacă nu ați reușit să vă decideți, sau nu sunteți sigură în alegerea potrivită, echipa noastră răspunde la orice întrebare telefonic, sau prin e-mail. Orice problemă ați întâmpina, putem să garantăm că echipa noastră va găsii o soluție în cel mai scurt timp. Cu ajutorul nostru sunteți asigurat, și sunteți în siguranță. Suntem disponibili pentru dumneavoastră 24 de ore pe zi. Iar nu uitați că asigurăm și dreptul dumneavoastră de a fi informați în mod corect și complet, asupra tuturor condițiilor contractului de asigurare chiar de la început. Oferim protecție și siguranță împotriva evenimentelor neașteptate.

Post Author: nemadmin