Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

Crăciunul, cea mai frumoasă sărbătoare din tot anul, se apropie. Cu toții așteptăm, imaginăm, și dorim să sărbătorim împreună cu familia acest eveniment magic! Sub bradul de crăciun, în fiecare an așezăm cadourile noastre, frumos înpachetate și decorate. Nu ai încă nici o idee, care ar fi cadoul potrivitpentru familia ta? Tricoul Ideal vine în ajutorul tău cu idei unice și cadouri personalizate, cu atenția asupra detaliilor. Te așteaptăm cu tricouri personalizate crăciun, sacoșe cu design unic, hanorac pufos imprimat pentru zilele de iarnă geroase.
Pentru a vizualiza oferta noastră, caută între ClipArt-uri unde poți găsi toate elementele care țin de iarnă, de crăciun și de Moș Nicolae. Lângă aceste forme și motive sunt diferite fonturi și efecte aplicabile cu care se pot personaliza și mai bine mesajul sau numele dorit. Dacă totuși cauți ceva și mai special pentru cei dragi, ai posibilitatea de a comanda produsul cu design-ul tău! Pe site-ul nostru www.tricoulideal.ro ai posibilitatea de a încărca imaginea ta, pe care tipărim pe produsul ales în dimensiunea solicitată.


Produsele tricouri personalizate crăciun sunt de calitate superioară, de marcă SOL’S, confecționate din bumbac 100%, care se pot spăla la 40°C și dău o senzație bună la contactul cu pielea. Materialul, cusăturile și imprimatul pe aceste tricouri personalizate crăciun sunt foarte rezistente. Tricoul Ideal lucreză cu o tehnologie de ultimă generație, DTG, printul direct pe materiale textile, o inovație care a apărut în ultimii ani. Această procedură s-a dovedit adecvat totodată în calitate, durabilitate și finețe, rezultatul fiind printuri în culori sofisticate și vii, folosind vopsele testate dermatologic. 

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *