Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

Mobilier la comanda

Bine ati venit!

Toata lumea ar dori sa detina piese de mobilier care sunt unice, cu un design perfect si cu finisari deosebite. Sa detii mobilier la comanda poate sa-ti indeplineasca dorinta. Mobilierul la comanda iti da o imagine eleganta a camerelor din casa ta.

Un corp de mobilier este o piesa decorativa care reflecta personalitatea fiecaruia si pasiunile oamenilor care traiesc acolo. Unul dintre avantajele in a avea mobilier la comanda este ca nu veti gasi aceasi piesa de mobilier nici intr-o alta casa sau apartament. Un alt avantaj practic care il ofera mobilierul la comanda este ca se poate folosi la maximum spatiul disponibil, proiectand mobilierul in asa fel incat sa se potriveasca cu spatiul casei sau apratamentului si sa fie util pentru necesitatile dumneavoastra.

Avantajele mobilierului la comanda in comparatie cu mobilierul de gata din magazine:

1. Mobilierul este perfect ca marime in spatiul dumneavoastra, in comparatie cu mobilierul din magazine. Daca vreti mobilier pe coltul camerei atunci puteti sa aveti exact pe marimea si pe designul dorit de dumneavoastra.

2. Pe termen lung este o investitie rentabila pentru ca mobilierul la comanda este executat din materiale de cea mai buna calitate, este executat cu minutiozitate punandu-se accent pe fiecare faza a procesului de fabricatie, devenind astfel mai durabil ca sa va puteti bucura de el multi ani inainte.

3. Marea majoritate a oamenilor cred ca mobilierul la comanda este scump. Costul mobilierului depinde de foarte multi factori: ce materiale doriti, de design alegeti, din cate corpuri este format mobilierul si cat e de complicat mobilierul.

In zilele de astazi fiecaruia dintre noi i-ar place sa aiba in casa modele unice de mobilier. Folositi mobilierul la comanda nu numai sa mariti atmosfera dintr-o camera ci sa o faceti adorabila si placuta pentru dumneavoastra.

De ce MDF?

MDF, sau tradus in limba romana Fibra de Densitate Medie este un material facut din fibra de lemn si rasini lipite la o presiune foarte mare. Placile finite nu au fibra sau noduri si de aceea sunt ideale pentru vopsit. Inca un avantaj este ca prin vopsire acest material se “sigileaza” si impotriva umezelii.

Spre deosebire de lemn MDF-ul nu lucreaza, nu se indoaie si nu crapa ca si lemnul.

Inca un avantaj este ca daca v-ati plictisit de culoarea mobilierului dumneavastra, acesta se poate revopsi oricand. Asa ca puteti sa aveti un mobilier nou, in tendinte cu moda fara a avea costuri foarte mari.

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *