Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

Cel mai mult timp stăm în living. Hai să ne bucurăm de el la maximum! Spațiul în care petrecem cel mai mult timp își pune inevitabil amprenta asupra stării de spirit și a dispoziției din fiecare zi deoarece dimensiunea estetică a căpătat din ce în mai multă importanță de-a lungul timpului în toate domeniile.

De aceea, este extrem de important să te simți confortabil în propria casă și să o amenajezi după preferințele. De la stilul clasic la unul ceva mai modern sau chiar avangardist, orice poate fi adaptat în așa fel încât să te poți bucura și de un grad mare de funcționalitate în același timp.

Din întreaga casa, livingul este cu siguranță încăperea în care petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi, fie că este vorba de momentele petrecute în familie sau mult așteptatele reuniuni cu prietenii. Prin urmare, întreg decorul trebuie să fie cât mai plăcut pentru a întreține starea de relaxare și bună dispoziție.

În mod evident, stilul de design interior abordat este cel capabil să dicteze întreaga atmosferă și este bine să fie păstrată o continuitate față de celelalte camere. După cum este bine cunoscut, fiecare stil are o paletă cromatică specifică, care poate fi însă adaptată la preferințele fiecărui client. Astfel, există un număr generos de combinații de nuanțe și automat o multitudine de perdele moderne pentru living.

Exceptând canapeaua confortabilă care nu trebuie să lipsească și celelalte piese clasice, preluate din saloanele de odinioară și gadgeturile moderne care s-au armonizat în timp cu acestea, există câteva detalii cărora merită cu siguranță să le acordați o atenție sporită. Una dintre piesele care au un impact vizual puternic atunci când pătrundem într-o încăpere, dar care este de obicei destul de neglijată în conceperea unui design interior sunt perdele.

Atunci când vine vorba de perdele pentru living, cea mai frecventă opțiune sunt nuanțele deschise luminoase, care conferă o atmosferă de confort și bună dispoziție. Deși acestea sunt cu siguranță o alegere foarte bună, nu este singura variantă pe care trebuie să o luați în calcul. Sub nicio formă nu trebuie să vă feriți de nuanțele vibrante, puternice, mai ales dacă între restul pieselor există un echilibru netulburat, care poate deveni plictisitor. O pată de culoare are puterea de a transforma total o încăpere într-un spațiu mult mai primitor, care nu-și pierde însă eleganța.

De asemenea, nici perdelele de culoare închisă nu trebuie ocolite. Acestea blochează razele solare extrem de bine și sunt ideale pentru a crea atmosfera propice pentru vizionarea unui film alături de cei dragi. Mai mult, țesătură din care sunt concepute nu trebuie să fie neapărat simplă, ci puteți opta pentru modele subtile, care arată rafinat.

Pentru a transforma această „vânătoare” de piese ideale pentru camera de zi într-un proces mult mai plăcut și mai ușor, Zen Interior vă stă la dispoziție cu o selecție de piese în materie de decor de înaltă calitate, care te vor ajuta să îți creezi casa visurilor tale!

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *