Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

„Există numeroase modele de bastoane care sunt utilizate de către persoanele care se confruntă cu diverse afecțiuni în zona aparatului locomotor.
În această categorie de dispozitive de mers gama produselor este variată începând de la fotolii rulante cu antrenare manuală sau electrică; cadre de mers; cârje pe antebraț; cârje subaxiale; până la bastoane reglabile.
Citind acest articol, noi vă vom prezenta gama variată de bastoane pe care la puteți găsi pe piața dispozitivelor medicale. Gama variată a bastoanelor care vă sunt la dispoziție oferindu-vă șansa să le achiziționați și să le folosiți sunt: baston pliabil; baston cu trei picioare; patru picioare și baston reglabil.
Există diferse modele de bastoane, diferindu-le pa baza materialelor confecționate. Cel mai important factor în alegerea unui baston însă este greutatea sa, cel mai des oamenii aleg să își achiziționeze cele mai ușoare bastoane. Din acest motiv, pe piața dispozitivelor medicale puteți găsi atât baston reglabil confecționat din aluminium, cât și baston confecționat din lemn.

Dezavantajele unui baston de lemn este faptul că nu este reglabil în înălțime, iar această înălțime nu totdeauna corespunde înălțimii persoanei care îl va folosi, dar dacă înălțimea pacientului se potrivește cu înălțimea oferită de baston, și această opțiune este foarte utilă.
Persoanelor care au nevoie de o stabilitate sporită le este recomandat să își achiziționeze un baston reglabil cu trei sau patru picioare. Avantajul acestui baston reglabil este faptul că mânerul se poate regla în așa fel cum doriți, fie pe partea dreaptă sau partea stângă, fără a împiedica picioarele în timpul mersului.
Avantajul unui baston pliabil este faptul că poate fi introdus inclusiv în poșetă sau rucsac. Bastonul cu scaun de cele mai multe ori este achiziționat de către persoanele care nu reuseșc să parcurgă distanțe mari, fără a se odihni.
Pentru un baston reglabil vă puteți achiziționa dopurile din cauciuc ca accesoriu, datorită căreia va fi prevenită alunecarea bastonului reglabil pe sol.

Post Author: nemadmin