konyha

Am inceput activitatea in domeniul mobilierului in anul 1996, cu un colectiv de 4 angajati. Inca de atunci am stiut ce dorim sa facem pentru clientii nostri ca sa le indeplinim toate dorintele in privinta mobilierului.

Modul de tratare al clientului adica prin seriozitate, repsect si intelegere le-am invatat in Canada. Acolo am invatat ca trebuie sa mentii calitatea ridicata a produselor si sa pui intodeauna clientul pe primul loc. Tot acolo am invatat ca trebuie sa ai un show-room unde clientul poate vedea si atinge mobilia pe care o producem, si din aceasta cauza noi am avut primul show-room de mobilier din Arad.

Avand aceste standarde si gandirea pe care ne-am format-o in Canada am ajuns in scurt timp la un colectiv foarte mare de angjati si a ajuns sa creem un brand de mobila in Arad,

Noi producem si asamblam fiecare piesa individual in fabrica noastra, aflata la sediul nostru, controland calitatea in timpul productiei pentru a asigura frumusetea si perfectiunea mobilierului care va fi livrat catre dumneavoastra.

Livram doar mobilier la comanda, nu producem in serie si astfel ne asiguram de satisfacerea tuturod dorintelor clientilor nostri. Mobilierul nostru este livrat in Arad, in tot judetul Arad, in Timisoara si in judetul Timis dar si in Franta, Germania, Austria si Ungaria.

Contactul initial

Exista mai multe variante sa incepeti o conversatie cu noi:

-Puteti veni la sediul nostru din Arad, unde puteti vedea materialele si accesoriile cu care lucram

-Puteti sa dati un telefon la sediul nostru si va vom putea da detaliile telefonic

-Puteti sa ne scrieti pe adresa noastra de facebook sau pe e-mail.

Proiectarea mobilierului

Daca din discutiile avute rezulta ca va doriti un mobilier executat de noi, atunci va putem face o programare pentru a ne deplasa la domiciliu pentru a lua dimensiunile spatiului pe care doriti sa il ocupati cu mobila si vom face un proiect al mobilierului dorit in 1-2 zile. O sa  fiti contactat telefonic de noi sa stabilim o intalnire la sediu sa vedeti proiectul executat. Daca mai doriti sa aduceti modificari proiectului se poate face fara nici un fel de probleme. Va alegeti variantele de material si de accesorii si va vom face o cotatie de pret in aceasi zi.

Lansarea comenzii

O data ce sunteti multumit de proiect si costul mobilei si doriti sa incheiati un contract atunci vom cere sa dati un avans de 50% din valoarea mobilierului.  Termenul de livrare va fi comunicat si scris pe contract.

Transport si montajul

Mobila este transportata gratuit de catre noi, la fel si montajul acesteia.