Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco

Colposcop mobil este un instrument medical ce este utilizat de medicii specialiști. Cu ajutorul acestuia oamenii de știința examinează suprafața vulvei, vaginului si a colului. De cele mai multe ori se efectuează pentru a evalua pacientul  cu rezultate anormale pe citologia cervicala. Acest dispozitiv medical este un instrument portabil, care permite medicului examinator sa vadă zonele anormale. Colposcop mobil fiind un dispozitiv mai mic încape in buzunarul halatului medicului specialist iar prin conectarea directa la smartphone devine un videocolposcop cu înregistrări efectuate si salvate instant care pot fi transmise prin telemedicina pentru evaluare ulterioara. Scopul principal al colposcopiei este, de a preveni cancerul de col uterin prin detectarea si tratarea leziunilor pre canceroase devreme.

Colposcopia este un dispozitiv medical, de diagnostic pentru a examina zonele cu caracteristici discernabile care pot fi detectate cu ajutorul acestui instrument. Fiind un dispozitiv medical pune la îndemâna un sistem optic ce mărește imaginea de 5x, 8x si 12x mai mare, iar aceste imagini sunt transmise intr-un timp foarte scurt. Fotografiile obținute pot fi vizionate live cu culori reale, de asemenea aceste imagini se pot urmării înainte de salvare. Instrumentul medical permite pacientului sa urmărească in timp real ce leziune are la nivelul colului, vulvei si a vaginului. Sistemul nu utilizează lanterne cu funcții instantanee, iar software-ul special garantează faptul ca fotografiile preluate înainte si după au fost preluate din aceeași distanta si același unghi. Datorita acestui instrument portabil zonele suspectate pentru biopsie sunt localizate in scurt timp, astfel medicii specialiști vor avea posibilitatea de-a lua masuri de prevenire a eventualelor leziuni. Biopsia confirma diagnosticul, astfel oamenii de știința pot efectua tratamentul definitiv si ajutorul necesar pentru pacienții săi.

Colposcopia este o procedura medicala nedureroasa si sigura ce nu implica riscuri. Examenul nu se efectuează doar in cabinetul de ginecologie, si adesea este folosita pentru a identifica anumite modele vasculare care pot indica prezenta leziunilor avansate canceroase sau pre canceroase.

Post Author: nemadmin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *