Site Loader

LOCATION

Rock Street, San Francisco
cele 7 minuni ale lumii

O plimbare de-a lungul Marelui Zid Chinezesc, unul din cele 7 minuni ale lumii, este o experiență unicată, cu adevărat inedită. Priveliștea este cu adevărat mirifică și o promenadă în lungul acestui monument al ingeniozității umane este pe lista oricărui turist pasionat. Dar, v-ați întrebat vreodată care cum ar arăta o plimbare în zona acestui obiectiv arhicunoscut din lista cu cele 7 minuni ale lumii? Haideți să vedem în cele ce urmează!

Marele Zid se întinde pe 13.000 de mile, dar cele mai populare secțiuni pentru turiști sunt situate în apropiere de Beijing, cum ar fi secțiunile Mutianyu, Badaling și Jinshanling. Pe măsură ce începem plimbarea de-a lungul Marelui Zid, veți fi uimit de măreția sa străveche. Zidul este făcut din piatră, cărămidă, pământ tamponat și alte materiale și este fortificat cu turnuri de veghe, turnuri faruri și fortărețe la intervale regulate. Priveliștea panoramică asupra munților, văilor și pădurilor din jur fac ca efortul să meriteNe putem trage răsuflarea la unul din numeroasele turnuri de veghe și vă puteți bucura de frumusețea naturală în timp ce admirați minunea arhitecturală a Zidului.

Pe măsură ce vă continuați plimbarea, veți întâlni diverse porțiuni ale zidului, fiecare cu caracteristicile și istoria sa unică. Unele secțiuni au fost restaurate, în timp ce altele rămân în starea lor inițială, antică, oferindu-ne o privire în trecut. De asemenea, puteți asista la diferitele stiluri de construcție și materiale utilizate, precum și la locațiile strategice ale fortificațiilor.

Cel mai prielnic moment pentru a ne perinda de-a lungul Marelui Zid, unul din cele 7 minuni ale lumii, este dimineața devreme sau după-amiaza târziu, când aglmerația se reduce, iar vremea este mai răcoroasă. Zidul este, de asemenea, luminat noaptea, oferind o experiență unică și magică.
Cu o asigurare de călătorie veți avea parte de liniștea necesară pentru a admira pe deplin străvechea construcție, una din cele 7 minuni ale lumii.

Post Author: nemadmin